Referenciák

Ismerje meg a vízkezelés új generációját! A Kinetic Technológiát világszabadalom és számos eredmény igazolja

Kinetic technológia

A Kinetic Technológia a Kinetic Reactor nevü termékekben ölt testet, nézze meg, hogy használhatja ön is otthonában azt a megoldást, amit az ipar már évek óta használ.

Háztartási felhasználás

A Kinetic Technológia már ipari méretekben is bizonyított. Felmerülő problémáira megoldást tudunk nyújtani, több éves mérnöki tapasztalattal állunk rendelkezésére, keressen minket bizalommal.

Ipari felhasználás
Slider

Több mint 50 000 háztartás használja ma már a Kinetic technológiát világszerte. Próbálja ki ön is otthonában! Keressen bátran bennünket, vagy partnereinket.

Ivóvíz
Szlovéniában létrehoztak egy ivóvíz kezelő referenciatelepet. A nyersvíz forrása felszíni víz, mely komoly mikrobiológiai és szerves szennyeződéssel terhelt – majdnem minden létező vízkezelő technológia telepítve volt már. Összevetették a már meglévő technológia által előállított ivóvíz paramétereit a Kinetic Technológia által készítettel.

Az eredmények meggyőzőek, és azt mutatják, hogy számos meglévő vízkezelő technológia (nagymértékben) kiváltható a Kinetic technológiával, jelentős ár/teljesítmény előnnyel és hatalmas karbantartási költség megtakarítással.

Állattenyésztés
Másik ipari méretű berendezés egy szlovén állattartó telepen létesült, ahol tej alapú termékeket állítanak elő. A telepen Kinetic technológiával kezelt vízzel itatják a szarvasmarhákat, valamint ezt a vizet használják a teljes gyártási folyamatban (joghurt, vaj, sajt stb.). Az állatok hidratációja már jelentősen javult, a termékek minősége javult és az élelmiszergyártás biztonsága nőtt.

Egyéb referenciák
Több más területen is jelen van a Kinetic technológia, például:

Helyi ivóvíz ellátó rendszerek
Hal telepek
Házi sörfözdék
Élelmiszeripar és zöldségfeldolgozás
Öntöző rendszerek
Épületek vízkezelése
Speciális ipari megoldások stb