Kinetic technológia

Ismerje meg a vízkezelés új generációját! A Kinetic Technológiát világszabadalom és számos eredmény igazolja

Kinetic technológia

A Kinetic Technológia a Kinetic Reactor nevü termékekben ölt testet, nézze meg, hogy használhatja ön is otthonában azt a megoldást, amit az ipar már évek óta használ.

Háztartási felhasználás

A Kinetic Technológia már ipari méretekben is bizonyított. Felmerülő problémáira megoldást tudunk nyújtani, több éves mérnöki tapasztalattal állunk rendelkezésére, keressen minket bizalommal.

Ipari felhasználás
Slider

A Kinetic technológia, és kézzel fogható formája a Kinetic reactor két év kutatás, fejlesztés és tesztelés eredménye. Egy különleges szabadalmaztatott vízkezelő technológiát fejlesztettünk ki, mely a hidrodinamikai kavitáció, a sugáráramlás mechanikai nyíró igénybevételén és az oxidációs folyamaton alapul.

A technológia képességeit laboratóriumi vizsgálatok igazolták, garantáljuk, hogy a Kinetic Reactor képes:

Vízkőképződés megelőzése a kalcium-karbonát kialakulásának megakadályozásával, a vízbenaragonit kristályszerkezetté alakul a szokásos kalcit kristályszerkezet helyett

Veszélyes és nem kívánatos szerves vegyületek lebontása és eltávolításaa vízből pl. vízben oldott vas, mangán, szulfidok, atrazin.

A víz mikrobiológiai fertőtlenítése– faecalis baktériumok (e-coli, enterococci) coliform baktériumok (Pseudomonas aeruginosa), clostridium spórák (Perfringers sporiae)

A vízben lévő fertőtlenítő szerek hatásának növelése, melynek alapja, hogy a klórt is eltávolítja a víz kezelés közben.

Az ivóvíz ízének és illatának általános javítása (érzékszervi tulajdonságok).

  • A Kinetic reactor lelkében a kamrában hidrodinamikai kavitáció, oxidációs folyamat és mechanikai nyíróerők hatására megy végbe a vízkezelés. Ez a leglényegesebb különbség a létező vízkezelési technológiákhoz képest – a Kinetic Reactor nem egy szűrőberendezés. A Kinetic Reactor nagyon hatásos eszköz a vízkő kialakulásának megakadályozásában, a szerves és szervetlen vegyületek redukálásában, lebontásában és eltávolításában, mikroorganizmusok fertőtlenítésében és az érzékszervi tulajdonságok javításában. A Kinetic Technológia alkalmazható ivóvíz szolgáltató rendszerekben, szennyvízkezelésben, ipari vízkezelésben, élelmiszer feldolgozásban és a háztartásokban. Teljesen lefedi a városi, vidéki vízkörforgást mind háztartási, mind ipari méretekben.

A Kinetic technológia további jellemzői:

Nagyfokú méretezhetőség. A Kinetic reaktorok ugyanúgy alkalmazhatók csaptelepeken, mint vízművekben, illetve a szennyvízkezelésben a pontforrásnál és a szennyvíztelepeken.

Üzemi feltételek. A működéséhez csak megfelelő nyomású vízáram szükséges. Nincs szükség vegyszerekre, segédenergiára vagy sós vízre a működéséhez.

Telepítés. A Kinetic reaktorokat oda lehet telepíteni ahol, szükség van rájuk, nem ahová a választott technológia vagy a helykorlátozás lehetővé teszi.

Gazdaságosság. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy vízkezelési beruházásként a Kinetic Technológia jelentősen olcsóbb, legalább 50%-al, mint az eddigi eszközök, és lényegében kijelenthető, hogy karbantartási költsége és minimális a piacon jelenlévő többi technológiához képest