Ipari felhasználás

Ismerje meg a vízkezelés új generációját! A Kinetic Technológiát világszabadalom és számos eredmény igazolja

Kinetic technológia

A Kinetic Technológia a Kinetic Reactor nevü termékekben ölt testet, nézze meg, hogy használhatja ön is otthonában azt a megoldást, amit az ipar már évek óta használ.

Háztartási felhasználás

A Kinetic Technológia már ipari méretekben is bizonyított. Felmerülő problémáira megoldást tudunk nyújtani, több éves mérnöki tapasztalattal állunk rendelkezésére, keressen minket bizalommal.

Ipari felhasználás
Slider

Alkalmazások

A Kinetic Technológia tudományos alapokon nyugszik.A teljesítményével kapcsolatos minden állítás akkreditált laborvizsgálatokkal és intézeti tesztekkel igazolt. Terepi kísérletek és referencia rendszerek kerültek megvalósításra. A vízkő képződés megelőzés elemzésre röntgen diffrakciós szerkezet (XRD) és Raman spektroszkópiai vizsgálatot végeztek. Ezek azt mutatták, hogy a CaCO3 több, mint 99%-ban nem kalcit, hanem aragonit kristályszerkezetben csapódott ki a vízből. Magyarul ez az eredmény azt jelenti, hogy nem szükséges mechanikai erőhatás a vízkő eltávolításához.

Oldott nehézfémek.A vízben oldott nehéz fémek számos problémát okoznak a vízelosztó rendszerekben és a fogyasztóknál, mivel a vasiszap veszélyes baktérium telepek melegágya. A Kinetic Reactor képes az oldott vasat eltávolítani a vízből.

Baktérium csírátlanítás. A vízben jelen lévő baktériumszám jelentősen csökken. A referencia berendezésünk a baktériumszámot a nyersvíz 1200 és afeletti egységéről konstans 13-ra csökkentette a kezelt vízben, és a víz a mikrobiológiai paraméter előírásoknak megfelelővé vált.

Kinetic Pack

A Kinetic technológia univerzális megtestesítője.

 

A KR-PACK egy központi vízkezelő rendszer professzionális használatra és igényes otthonok részére, teljes épületek és lakások ellátására, csúcsminőségű vizet igénylő termelésben és szolgáltatásoknál. A KR-PACK egy központi nyitott rendszer ami, a csapre szerelhető KINETIC Reactor összes képessége mellett megvalósítja a vízben lévő részecskék ülepítését, melyek a Kinetic technológia használatával a nyersvíztől eltérő alkotóelem szerkezetet hoznak létre (kalcium-karbonát aragonit kristályszerkezetben kalcit helyett), semlegesítik a nehéz fémeket és lebontják a szerves szennyeződéseket. A KR-PACK nem egy szűrőeszköz, nem igényel szűrőbetét cserét és túlzott karbantartást. A KR-PACK esetében csak az üledéket kell időnként eltávolítani a tartályból. Javasoljuk a csapra szerelhető KR-T Reactor használatát a minőségi ivóvíz fogyasztáshoz, hogy csökkentse a vízellátó rendszer hibáiból származó káros hatásokat.

A KR-PACK  fix, tömbösített kialakítású KR-T Pro reaktorokkal van felszerelve, melyek 2400 l/h teljesítmény biztosítanak. A KR-T Pro reaktorok élettartama 6 hónap, cseréjéről partnereink gondoskodnak. Kiválasztottuk a legjobb partnert WILO személyében, akik a rendszer alapjt szolgáltatják. A KR-Pack hidraulikus rendszere teljes mértékben WILO alapú, továbbá egy mechanikai előszűrő gondoskodik a bejövő oldalon és egy tágulási tartály a kimenő oldalon az megfelelő élettartamról és az egyenletes vízszolgáltatásról.

A Kinetic Technológia használata során szem előtt tartott magas színvonal biztosítása érdekében követelményeket határoztunk meg a KR-Pack telepítésére és karbantartására. Gondoskodunk róla, hogy a berendezést csak az arra jogosult és megfelelő tudással rendelkező szakember telepítheti és szervízelheti.

A Kinetic-Pack telepítésének alapfeltételei:

  • Baktériumok és mikroorganizmusok szaporodását akadályozó tér
  • Szellőzés (KR-Pack eltávolítja a CO2-t, metánt és egyéb gázokat a vízből)
  • Elektromos csatlakozás
  • Csatorna csatlakozási pont az üledék leürítéséhez a tartályból és biztonsági lefolyó